Friday, 9 August 2019

Segmen | Giveaway Up Traffic By Madam Caramel

Giveaway yang kali ke berapa dah ye yang Cekyat join ni. hehe

Seronok sebenarnya join GA atau Segmen ni. Kali ni kita join GA daripada Blogger Madam Caramel pula.


Syarat-syarat :
  • Follow blog ini.
  • Add Facebook MadamCaramel dan Like FB Page MadamCaramel
  • Subscribe Channel Youtube Madam Caramel (kalau takde salah satu, it's okay)
  • Follow Instagram Madam Caramel (jika ada Instagram)
  • Buat entri bertajuk 'Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel '.
  • Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
  • Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.
  • Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Madam Caramel selama 3 bulan.

Mudah sangat kan cara nak menyertai GA ni.

So, apa yang ditunggu lagi kawan-kawan. Jom la sama-sama memeriahkan GA madam ni.

Tarikh penyertaan GA ini ialah daripada 5 Ogos 2019 sehingga 30 Ogos 2019.

Selamat berjaya semua!!

12 comments:

  1. good luck

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. salam kenal & wish u good luck too :-)

      Delete
  2. Salam kenal dan blogwalking kat sini ye. Selamat bersegmen dan semoga ikatan persahabatan ini kekal selamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis illya..salam kenal juga. semoga kita terus bersahabat ye :-)

      Delete
  3. good luck, saya join jugak

    salam kenal dari www.umifuzy.com

    ReplyDelete
  4. Hai..salam kenal,

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Salam berkenalan. dari segmen yg sama. done follow #45

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen. done follow #46

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama & follow sini. Selamat bersegmen!

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.