Monday, 17 June 2019

Promosi Shaklee Star Products

Promosi Shaklee Star Product berlangsung selama 5 hari berturut-turut bermula pada 19 Jun 2019 sehingga 23 Jun 2019.

Setiap pembelian produk berkembar terpilih melayakan anda mendapat 5% diskaun.

Apa produk yang terlibat dalam kempen Shaklee Star Product?
  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Vivix
  • Coq-Trol Plus
  • Ostematrix
  • Nutriferon
  • DTX Complex
6 produk di atas merupakan produk 'hot' Shaklee selama ini.


Nak puasa sunat 6 dibulan Syawal atau marathon ganti puasa Ramadan?

Disarankan ambil ESP semasa bersahur. Ambil bersama kurma untuk kekal bertenaga sepanjang hari.

In Sha Allah, anda akan merasa kelainan walaunpun 1 hari berpuasa.

Nak detox selepas layan rumah terbuka sepanjang Syawal ini?

DTX Complex bagus untuk kesihatan hati, menapis segala toksin yang masuk kedalam badan dengan efisyen.

Tak suka atau tak boleh minum susu?

Ambil la Ostematrix Shaklee sebelum tidur setiap malam. Anda akan mendapat kalsium lengkap 1200mg sehari walapan tidak boleh minum secawan susu.

Untuk ibu hamil dan menyusu, anda adalah insan yang paling disarankan untuk melengkapkan pengambilan kalsium harian anda.

Kerap rasa tidak sihat? Sering anak-anak mudah mendapat virus yang yang mudah berjangkit?

Kuatkan imunisasi atau pertahanan badan anda dan keluarga dengan Nutriferon. Ianya bertindak sebagai 'immune booster' kepada badan anda.

Bila dalam proses sihat, sudah pasti badan perlukan tenaga booster. Ambilah CoqTrol Plus sebagai tenaga booster. Lengkapkan keperluan kesihatan anda semasa musim perayaan ini untuk membantu masalah keletihan dan kelesuan.

Nak kekal cantik disamping sihat tanpa perlu ambil banyak suplemen lain?

Bertukarlah kepada Vivix Shaklee. 1001 kebaikan dalam 1 botol. Elok untuk hadiahkan kepada diri sendiri dan ibu bapa.

Rebutlah peluang harga jimat dengan diskaun 10% ini bermula 19hb nanti. 

Jangan lepaskan peluang terbaik ini.

Untuk order atau pertanyaan lanjut, anda boleh hubungi kami 019-397 9157. Kami akan bantu anda dengan kadar segera.
Continue Reading

Monday, 3 June 2019

Senarai Harga Terkini Produk Shaklee Bermula Mei 2019


Bermula Mei 2019, Shaklee telah mengeluarkan senarai harga terkini bagi setiap produk.



Harga Terkini Setiap Produk Kesihatan Shaklee (Mei 2019)
  • Alfalfa Complex (Besar - 700 tablet) - RM 102.50
  • Alfalfa Complex (Kecil - 330 tablet) - RM 57.50
  • B Complex (120 tablet) - RM 58.75
  • Carotomax (30 kapsul) - RM 77.50
  • Collagen Powder (15 sachets) - RM 298.00
  • DTX Complex (90 tablets) - RM 156.25
  • ESP (850 gram) - RM 161.25
  • Garlic Complex (60 tablet) - RM 56.25
  • GLA Complex (60 softgel) - RM 91.25
  • Herblax (120 tablet) - RM 57.50
  • Lecithin (180 kapsul) - RM 55.00
  • Meal Shakes (544 gram) - RM 120.00
  • Nutriferon (30 sticks) - RM 190.00
  • OmegaGuard (90 kapsul) - RM 136.25
  • Ostematrix (120 tablet) - RM 61.25
  • Peppermint Ginger Plus (90 tablet) - RM 47.50
  • Performance Drink (539 gram) - RM 86.25
  • Phytocol (120 tablet) - RM 197.50
  • Sustain Released Vita C (180 biji) - RM 97.50
  • Vita E Complex (120 biji) - RM 156.25
  • Vitalea Iron Formula (120 biji) - RM 93.75
  • Vitalea for Children (60 tablet) - RM 111.25
  • Vivix (150 ml) - RM 475.00

Cinch
  • Cinch Tea Mix (28 sticks) - RM 131.25
  • Cinch Shake Mix Cafe  (15 serving) - RM 181.25
Pilihan perisa yang disediakan:-
-Latte 
- Chocolate
-Vanilla
 
Daily Care
  • Krim Herbal Blend (4 oz) - RM 37.50

Hair Care - Prosante
  •  Prosante Revitalizing Shampoo (296 ml) - RM 68.75
  • Prosante Replenishing Conditioner (237 ml) - RM 70.00
  • Prosante Nourishing Scalp Treatment (59 ml) - RM 93.75
 
 
Rangkaian Penjagaan Kulit Wajah - Youth Skincare
 
Harga Setiap Item Youth Shaklee
  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser - RM193.75
  • YOUTH Perfecting Skin Toner - RM200.00
  • YOUTH Activating Serum - RM412.50
  • YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50 - RM 206.25
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light) - RM250.00
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Rich) - RM250.00
  • YOUTH Radiance C plus E - RM412.50
  • YOUTH Restoring Eye Treatment - RM243.75
 
 Harga Setiap Set Youth Shaklee
  • YOUTH Starter Set - RM850.00
  • YOUTH Renew and Maintain Set - RM1,262.50
  • YOUTH Intensive Treatment and Repair Set - RM1,675.00

 Get Clean - Water
 
Get Clean Water Pitcher:
  • Filter (3 packs) RM 168.75
  • Housing Kit (1 unit) RM 107.50
  • Pitcher (1 unit) RM 236.25

Get Clean Starter Pack (all above) RM 512.50

Get Clean - Home
  • Basic H (16 oz) RM 48.75
  • Dish Wash (16 oz) RM 46.25
  • Fresh Laundry Concentrate (5.5 lb) RM 83.75
  • Soft Fabric Concentrate (32 fl) RM 43.75

Get Clean Home Care Set (all above) RM 225.50
Continue Reading

Sunday, 2 June 2019

Youth Mask Shaklee



Youth Mask Shaklee merupakan produk terkini Shaklee yang baru dilancarkan pada bulan Jun 2019.

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini.

Youth Mask dikeluarkan dalam 2 jenis iaitu:-
  • Hydrating Gel Mask
  • Purifying Clay Mask 
 
Youth Hydrating Gel Mask

Youth Hydrating Gel Mask di formulasikan khas untuk kulit kering.

Nikmati kulit yang lembut dengan formulasi yang kaya dengan kelembapan daripada gel emas yang menyegarkan bagi memberi kulit sihat secara mendalam supaya ia kelihatan terhidrat, berseri dan segar. 
 

YOUTH HYDRATING GEL MASK MENGEMBALIKAN SERI WAJAH
  • Melega dan menyegarkan untuk menjadikan kulit lebih segar dan berseri.
  • Asid hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba seperti Cantella Asiatica serta ekstrak Chamomile menjadikan ianya berfungsi untuk melembabkan kulit.
 
BAHAN UTAMA YOUTH HYDRATING GEL MASK
  • Asid hialuronik
  • Jus daun aloe
  • Gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile.
 
Youth Purifying Clay Mask
Youth Purifying Clay Mask adalah diformulasikan khas untuk Kulit Berminyak / Mudah Berjerawat.

Ianya berfungsi untuk menyahtoksin dan membersihkan kulit secara semulajadi.

Dirumus oleh bahan semulajadi, formulasi ini menyerap dan menyingkirkan pencemaran, kekotoran, dan lebihan sebum untuk membantu meminimumkan liang pori yang kelihatan, memberikan kulit yang lebih lembut tanpa merekah dan kering.
 
 
YOUTH PURIFYING CLAY MASK MEMBERSIHKAN DAN DETOX KULIT
  • Menyahtoksin dan membersihkan kulit dengan campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang yang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.
  • Menyerap dan menyingkirkan bahan pencemar, kotoran dan sebum berlebihan untuk membantu meminimumkan penampilan liang pori dan menjadikan kulit lebih licin.

BAHAN UTAMA YOUTH PURIFYING CLAY MASK
  • Campuran tiga jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang yang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.

Bila waktu yang sesuai untuk pakai Youth Mask Shaklee?

 
Pada harga RM297.50, anda boleh mendapatkan kedua-dua jenis Youth Mask Shaklee. Jadi, anda boleh apply kedua-duanya pada wajah anda.

Detoks Kulit Anda
 
Selepas seharian terdedah kepada pencemaran dan cahaya matahari, gunakan Youth Purifying Clay Mask untuk detoks kulit anda. Ini bertujuan untuk membuang kotoran yang melekat di kulit wajah anda.
 
Dapatkan Yang Terbaik daripada Keduanya
 
Gunakan Youth Purifying Clay Mask pada Zon-T dan Youth Hydrating Gel Mask pada bahagian pipi. Dan anda akan rasa perbezaannya.

 
Kekalkan Kelembapan Sepanjang Hari
 
Bagi yang bekerja di dalam suasana sejuk penghawa dingin, ia menyumbang kepada kekeringan kulit. Legakan kulit anda dengan Youth Hydrating Gel Mask.
 
Jerawat? Tiada Masalah!
 
Sekiranya anda mempunyai masalah jerawat, gunakan Youth Purifying Clay Mask pada kawasan berminyak dan berjerawat serta gunakan Youth Hydrating Gel Mask pada bahagian lain.
Continue Reading

Saturday, 1 June 2019

Promosi Shaklee Jun 2019 Dan Produk Youth Baru

Promosi Shaklee Jun 2019

Jun 2019 ini Shaklee menawarkan promosi hebat untuk 2 produk penjagaan kesihatan iaitu Zinc Plus Shaklee dan Omega Guard Shaklee.

Di samping itu juga, Shaklee memperkenalkan produk penjagaan kulit yang terbaru iaitu Youth Mask.

1. Promo Shaklee Jun 2019 
a) Zinc Plus

Promosi Jun 2019 - Beli 3 Zinc Plus Percuma 1

Dengan setiap pembelian 3 botol Zinc Plus Shaklee, anda layak mendapat 1 botol Zinc Plus dengan percuma. Ini memberikan anda penjimatan sebanyak RM45.00

Apa kelebihan Zinc Plus Shaklee?

  1. Setiap hidangan Zinc Plus Shaklee mengandungi 15gm Zinc.
  2. Nilai itu membekalkan 1005 nilai keperluan zink harian.
  3. Zinc Plus Shaklee adalah berasaskan tumbuhan dan bebas bahan berasaskan haiwan.
  4. Diekstrak daripada fermentasi glukosa dari jagung dan menjadikannya kurang rasa logam, pahit dan kelat.
  5. Kadar penyerapan yang tinggi berbanding zink sintetik
  6. Zinc Plus Shaklee diformulasikan tanpa Alfafa dan sesuai untuk semua orang dewasa.
b) Omega Guard
Beli 3 Botol Omega Guard, dapat 5% Diskaun
Dengan setiap pembelian 3 botol Omega Guard Shaklee, anda layak mendapat diskaun sebanyak 5% (jimat RM16.00)
Apa kelebihan Omega Guard Shaklee?

Keistimewaan Omega Guard Shaklee

1. Penyulingan Molekul 3 Peringkat untuk mendapatkan ketulenan dan kepekatan yang berkualiti. Proses properitari ini memekatkan omega 3 dan menyingkirkan komponen berbahaya seperti raksa, plumbum, arsenik, kadmium, dioxins dan lain-lain bahan tercemar.
2. Kualiti yang terjamin yang mana minyak ikan Shaklee bergred Farmaseutikal.
3.Mempunyai DHA dan EPA yang Tinggi. 1 Sajian memberikan 990mg asid lemak Omega 3 (545mg EPA dan 360mg DHA)
4. Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega 3 Tulen.
5. Bau dan rasa kesan hanyir yang minimum.
6. Diiktiraf oleh Friend of The Sea. Ianya untuk memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar.

2. Produk Baru (Youth Mask)

Produk Baru Shaklee - Youth Mask
 Ini merupakan produk terbaru bagi rangkaian Youth Skincare Shaklee.

Youth Mask di datangkan dalam 2 jenis, iaitu Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask.

Dengan setiap pembelian 2 item Youth Mask yang berharga RM297.50, anda layak mendapat item berikut secara PERCUMA:-
  • Youth Organza Bag 
  • Youth Facial Brush
  • Youth Mask Usage

3. Pakej Welcome Set Shaklee / Promosi Jom Shaklee
a) Promosi Vivix Welcome Set

Promosi Shaklee Jun 2019. Buy Twin Pack Vivix, Get 10% Off

Dengan setiap belian 2 botol Vivix Shaklee (Twin Pack Set), anda layak mendapat:-
  • FREE keahlian (RM 65.00)
  • FREE pengeposan (RM 10.00)
  • FREE gift - paper beg Vivix
  • 10% diskaun - daripada Harga Ahli (RM 76.00)
  • 15% - 25% penjimatan untuk Harga Ahli (RM 190.00)
  • Bonus @ Cash Back (RM 34.00) Jumlah penjimatan adalah RM375.00. Berbaloi sungguh kan?
Sekiranya anda mendapatkan Vivix Shaklee pada waktu biasa, anda harus membayar pada harga RM950 (bukan Ahli) dan RM760 (Harga Ahli).

Tetapi, pada promosi kali ini anda layak mendapat harga RM684.00 sahaja. All in.

Sangat menjimat kan.

Vivix Shaklee sangat sesuai untuk seisi keluarga lebih-lebih lagi yang ingin kesihatan menyeluruh serta kelihatan awet muda.
b) Promosi Daily Essential Welcome Set
Promosi Jun Mei 2019. Buy 1 Set Daily Essential Shaklee, Get 10% Off
Daily Essential Set mengandungi 6 item produk HOT Shaklee.

Cekyat sangat mengesyorkan set ini kepada anda yang baru pertama kali ingin mencuba produk Shaklee atau yang ingin memulakan bisnes online bersama Shaklee.

6 item HOT Shaklee:-
  1. Energizing Soy Protein (ESP)
  2. Vivix
  3. Sustained Release Vita-C Plus
  4. Vita-Lea
  5. B Complex
  6. Omega Guard 
Dengan belian Daily Essential Set ini, anda layak:-
  • FREE keahlian (RM 65.00)
  • FREE pengeposan (RM 10.00)
  • FREE gift - paper beg Vivix
  • 10% diskaun - daripada Harga Ahli (RM 82.00)
  • 15% - 25% penjimatan untuk Harga Ahli (RM 202.00)
  • Bonus @ Cash Back (RM 36.00) Jumlah penjimatan adalah RM395.00. Set ini sangat sesuai kepada lelaki dan wanita yang inginkan kesihatan menyeluruh lebih-lebih lagi yang sedang melalui fasa kehamilan, menyusu dan berpantang. 
c) Promosi Youth Welcome Set

Promosi Shaklee Jun 2019. Buy 1 Set of Youth Starter Set, Get 10% Off
Untuk Promosi Welcome Set, dapatkan Youth Starter Pack pada harga RM612.00 sahaja. Sangat murah.

Harga asal RM850.00 (bukan ahli) dan RM680.00 (harga ahli).

Youth Starter Pack mengandungi 4 item asas penjagaan kulit muka.
  1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  2. YOUTH Perfecting Skin Toner
  3. YOUTH Age Defense Moisterizer - SPF 50
  4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light)
Dengan setiap belian Youth Starter Pack Shaklee, anda layak mendapat:-
  • FREE keahlian (RM 65.00)
  • FREE pengeposan (RM 10.00)
  • FREE gift - paper beg Youth yang ekslusif
  • 10% diskaun - daripada Harga Ahli (RM 68.00)
  • 15% - 25% penjimatan untuk Harga Ahli (RM 170.00)
  • Bonus @ Cash Back (RM 29.00)
  • Jumlah penjimatan adalah RM342.00. 

4. Pakej Lengkap Set YOUTH Shaklee
 
YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Set Lengkap Youth Intensive Treatment and Repair 

Youth Intensive Treatment and Repair Set mengandungi 6 item lengkap. Set ini sangat sesuai untuk lelaki dan wanita yang berusia 30 tahun dan ke atas. 

Bagi yang mempunyai masalah kulit seperti, Cekyat sarankan anda mengamalkan set ini dengan konsisten:-
  • Kulit tidak sekata
  • Pigmentasi / jeragat
  • Jerawat
  • Kedutan / garisan halus
  • Pori terbuka 
Dengan belian 1 set lengkap YOUTH, anda layak mendapat 1 set Travel Set & Travel Case bernilai RM285.00 
 Bagi anda yang sentiasa 'out station', Travel Set ini sangat praktikal untuk dibawa kerana:-
  • Kecil dan comel
  • Case yang ringan dan muat dalam handbeg
  • Skincare tidak mudah penyet sekiranya tertindih kerana Travel Case ini keras.
  • Mudah dibawa
  • Saiz yang sangat kecil dan ringan. Mudah untuk dibawa walaupun dalam penerbangan.
  • Ekslusif. Tidak dijual dimana-mana.
Sekiranya anda berminat dengan mana-mana item promosi yang berkenaan, cepat-cepat hubungi kami okay untuk maklumat lanjut di talian 019 397 3957.
Continue Reading

Monday, 20 May 2019

MealShake Shaklee | Koleksi Testimoni

MealShake Shaklee memang menjadi pilihan ramai para ibu yang ingin meningkatkan kesihatan si manja.

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Shaklee juga telah menyediakan tawaran hebat produk MealShake untuk membantu anak-anak berpuasa dengan penuh bertenaga dan sihat.


Kami kongsikan testimoni MealShake Shaklee yang para ibu bapa telah merasai keberkesanan terhadap anak-anak mereka.

"Sembelit anak saya sudah OK. Alhamdulillah, sekarang ini pagi-pagi dia dah membuang. najis dahn tak sekeras macam selalu. Boleh dikatakan sekarang ni, penuh juga la pampers dia bila dia membuang"
 

"Saya campurkan MealShake Shaklee dalam susu dia. Alhamdulillah, dia dah tak sembelit lagi. Dah lawas dah"
 

"Anak saya ummur 4 tahun susah sangat nak makan nasi. Kalau makan nasi, hanya 2 suap sahaja. Setelah kakak memperkenalkan MealShake Shaklee, memang nampak perubahan yang ketara. Dia boleh makan nasi sepinggan orang dewasa, sampai bertambah lagi.
 
Malam pun dia makan nasi"


"Selera dia makin bertambah. Dulu nak habiskan 90ml susu pun susah. Sekarang minum susu 2 kali. 120ml setiap kali minum. Bubur pun habis semangkuk.
Keluarga pun ada cakap, badan dia sedikit berisi berbanding dulu"
 

"Baru 1 minggu ambil MealShake Shaklee, dah kuat makan nasi. kalau tak ada nasi mesti kebulur. Badan pun rasa cergas dan bertenaga. Masa kerja pun dah tak mengantuk lagi."
 
Alhamdulillah, rata-rata yang telah mencuba MealShake Shaklee sangat berpuas hati dengan kesan positif yang mereka alami.

Sebenarnya, MealShake Shaklee bukan sahaja untuk anak-anak tetapi boleh juga di ambil oleh orang dewasa. Ianya di 'reka' khas untuk kegunaan pelbagai umur dan jantina.

Baca:
 
Untuk maklumat lanjut mengenai MealShake Shaklee, anda boleh hubungi kami 019-397 9157. Kami akan bantu anda dengan kadar segera.
Continue Reading

Monday, 13 May 2019

Youth Shaklee Berasaskan 5 Kuasa Botanikal

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

5 Kuasa Botanikal Youth Shaklee

5 Kuasa Botanikal Youth Shaklee

1. MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.



2. LOTUS JAPONICUS


YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.



2. VITAL REPAIR+® COMPLEX


Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.



4. APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. 

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.


5. SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.

Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


Ini adalah bahan-bahan premium yang terdapat di dalam kandungan penjagaan kulit Youth Shaklee. 

Baca:
Sekiranya anda juga berminat untuk mencuba Youth Shaklee, hubungi kami ditalian 019 - 397 9157 untuk maklumat lanjut dan juga order. 
Continue Reading