Wednesday, 7 November 2018

Pengalaman Sebenar: Youth Perfecting Skin Toner

Youth Perfecting Skin Toner
Salah satu item yang paling disukai dalam set #YOUTH ni ialah Perfecting Skin Toner dia.

Nak solat kena la cuci muka buang segala bagai lipstick, eye shadow, eye liner & bedak Jardin by IMAAN kat muka ni kan.

Walaupun dah cuci muka dengan Luminous Gel Oil Cleanser, tapi bila sapu dengan toner ni akan nampak hasil macam kat bawah ni tau 😅


Kotoran di kulit muka cekyat
Toner ni boleh jadi double cleansing untuk cekyat. Sebab tu memang tak skip la setiap hari. Yang hitam / kotor kat kapas tu adalah kotoran + sel kulit mati kat muka kita. Yang tu memang tak akan nampak dengan mata kasar tau. Walaupun dok celik besaq mana pun mata tu. Tak kan nampaknye 🤣

Itu yang kena ada toner & kapas. Sapu je dan buang. Cuba bayangkan kalo segala kotoran tu tak dibuang. Pori akan tersumbat. Maka terjadilah cik jerawat jeragat menyinggah. 😊

Setia dengan toner juga boleh mengecilkan lubang pori yang besar2 tu tau (ni memang dah terbukti hokayyy 😊). Selain tu, toner ni sebenarnya membantu melembabkan kulit. Memang besttt sangat walaupun tak pakai bedak. 😊

Just TONER & MOISTERIZER YOUTH je.

Yang ada masalah pori terbuka / lubang pori besar sehingga nampak jelas walaupun dah kenakan mekap, memang disarankan sangat mencuba toner ini.

Sebab, testimoni adalah cekyat sendiri. Pori-pori cekyat semakin mengecil berbanding sebelum mengamalkan YOUTH Skincare.



0 comments:

Post a Comment