Thursday, 15 November 2018

Harga YOUTH Skincare Shaklee Dan Tips Untuk Mendapatkan Dengan Harga Murah

YOUTH Skincare Shaklee menjadi bualan hangat dan mendapat permintaan tinggi sejak dipasarkan di Malaysia pada 1 Mac 2018.

Sudah tentu harga YOUTH Skincare Shaklee menjadi perhatian dikala produk ini menjadi permintaan tinggi.

Berikut adalah harga setiap item rangkaian YOUTH Skincare Shaklee.

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml) - RM 193.75
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml) - RM 200.00
YOUTH Activating Serum (30 ml) - RM 412.50
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml) - RM 206.25
YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light / Rich (50 ml) - RM 250.00
YOUTH Radiance C + E (60 Capsules) - RM 412.50

Setiap item rangkaian YOUTH Skincare Shaklee dikelaskan kepada set atau pakej bagi memudahkan anda mendapatkannya.

YOUTH Starter Set - RM850.00


YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light ATAU Rich (50 ml)

YOUTH Renew & Maintain Set - RM1,262.50

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Activating Serum (30 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light ATAU Rich (50 ml)

YOUTH Intensive Treatment & Repair Set - RM1,675.00


YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
YOUTH Activating Serum (30 ml)
YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light ATAU Rich (50 ml)
YOUTH Radiance C + E (60 capsule)

Dengan setiap pembelian YOUTH Set ini anda layak menerima item berikut dengan PERCUMA:-
  • PERCUMA: YOUTH Skin Care Guide (ENG/BM/CHI)
  • PERCUMA: YOUTH Paper bag
  • PERCUMA: Postage to all over Malaysia
  • PERCUMA: Exclusive Item* (tertakluk kepada promosi bulan semasa
Bagaimana Untuk mendapatkan YOUTH Set ini dengan harga yang murah dan jimat?

Senang sahaja. Dapatkan penjimatan sehingga 26% dengan menjadi Ahli Shaklee bagi setiap pembelian YOUTH Set tertakluk kepada jenis set yang anda pilih.

Hubungi kami segera untuk berdaftar sebagai Ahli Shaklee dan rebut peluang istimewa ini.
Continue Reading

Saturday, 10 November 2018

Shaklee Shocking Sale 11.11.18

Apa yang menariknya 11.11 esok? 

Nampak gayanya tarikh 11.11 menjadikan semua orang PENUNGGU SETIA especially nya kaum wanita.

Cekyat tak kata kat korang. Kata kat diri sendiri juga sebenarnya ni.😂

Semalam isi CART kat SHOPEE.
Sebelum tu dah pergi usha LAZADA juga.

Rasanya semua tempat jual beli ada special tawaran sempena tarikh cantik esok tu 😁

SHAKLEE pun ada juga tawaran special untuk tarikh 11.11 tu. 

ONE DAY ONLY SALE!

11% diskaun dengan UV penuh (point) untuk belian TWIN PACK item terpilih. Ini jarang belaku tau. 😊

Apa item terpilih tu?

🌺 Carotamax
🌻 Coq Troll
🌹 GLA Complex
🥀 YOUTH [Moisterizer & Night Cream (Light OR Rich)]

Semua item di atas adalah item terpilih untuk menjadi item one day only sale.

Lagi satu, belian 300uv dalam 1 resit boleh dapat FREE shimmer beg tu. Beg tu cantik tau untuk isi YOUTH 😊

Carotamax




CoqTrol



GLA Complex
 



YOUTH [MOISTERIZER & NIGHT CREAM]


Bagaimana untuk dapatkan item promo 11.11 ni? Anda boleh hubungi yat di talian 019 397 9157 melalui aplikasi Whats App ataupun SMS.
Continue Reading

Thursday, 8 November 2018

YOUTH Shaklee: Skincare Bebas Bahan Kimia

Youth Shaklee: Adakah Produk Baru?


Jawapannya ialah YA. Youth Shaklee merupakan set penjagaan kulit wajah secara luaran yang lengkap untuk siang dan malam. Youth Shaklee diasaskan daripada bahan semulajadi dan bebas bahan kimia berbahaya.

Kewujudan Youth Shaklee adalah untuk menggantikan set penjagaan wajah terdahulu daripada Shaklee iaitu Set Nutriwhite Shaklee dan juga Set Enfuselle Shaklee yang telah ditamatkan pengeluaran pada 24 Julai 2017

Apa yang menariknya tentang YOUTH Shaklee ini? Jom kita tengok keistimewaan keluaran terkini Shaklee.

8 Keistimewaan YOUTH Shaklee
  • 100% Vegan - Dijamin sepenuhnya daripada tumbuhan semulajadi
  • Bebas Kekejaman - 
  • Bebas Gluten
  • Diuji oleh Ahli Oftalmogi
  • Tidak menymbatkan liang pori
  • Diuji oleh Ahli Dermatologi
  • Formulasi tanpa 1,500 bahan merbahaya
  • 100% wanita terbukti secara klinikal memiliki kulit lebih muda.
Lagi istimewanya YOUTH Shaklee ialah rangkaian penjagaan kulit wajah ini mengambil masa selama 8 tahun untuk membuat kajian saintifik. Maksudnya, ianya bukan set penjagaan kulit wajah yang calang-calang produk.

Apa hasil kajian saintifik berkenaan?

  • Wanita yang mengikuti kajian ini terbukti 100% memiliki kulit wajah yang lebih muda daripada sebelumnya.
  • 2/3 daripada wanita yang turut mengikuti kajian klinikal ini berjaya mendapatkan kulit yang 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.
YOUTH Shaklee mempunyai rangkaian yang terdiri daripada 6 item seperti di bawah ini.

1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (Pencuci Muka)

Ia merupakan pencuci muka yang sangat mesra kulit wajah anda. Sangat jernih dan tidak perlu menggunakan dengan kuantiti yang banyak.

Fungsi YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser juga merangkap sebagai 'make-up remover'. 2 in 1 gitu fungsinya.

2. YOUTH Perfecting Skin Toner (Penyegar Muka)

Toner ini merangkap juga sebagai 'double cleansing' selepas mencuci muka menggunakan YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser. 

Ia juga turut berfungsi sebagai agen untuk mengecilkan lubang pori yang besar. Bagi anda yang mempunyai masalah pori-pori terbuka / berlubang, anda sangat disarankan untuk mengambil YOUTH Perfecting Skin Toner ini. Toner ini juga akan memastikan kulit anda sentiasa lembab dan menyuburkan kulit dari dalam.

3. YOUTH Activating Serum (Serum Muka)

Setiap set skincare memang akan ada serum muka dan harganya juga paling mahal dikalangan item skincare berkenaan kan?

Kenapa? Sebab serum akan bertindak lebih bagus daripada item-item lain berkenaan. Sama juga dengan serum YOUTH ini. Ianya bertindak 10x lebih bagus untuk memperbaharui kulit, memperbaiki sel kulit yang rosak dan menyokong dalam penghasilan kolagen untuk memastikan kulit sentiasa muda dan sihat.

4. YOUTH Age Defence Moisterizer - SPF 50 (Sunscreen / Sunblock)

Selalunya, set skincare yang lain akan dijual berasingan untuk Moisterizer dan Sunscreen. Tapi TIDAK untuk YOUTH. YOUTH menghasilkan pelembab yang terus memiliki fungsi sebagai sunscreen / sunblock.

Moisturizer ini membantu memberi kelembapan pada kulit dan memberi nutrisi kepada kulit anda pada waktu siang hari serta melindungi daripada sinar UV matahar & pencemaran.

5. YOUTH Advance Renewal Night Cream (Krim Malam)

Krim malam yang sangat mesra kulit. Ianya berfungsi untuk memelihara kelembapan kulit dan memperbaharui sel-sel kulit ketika sedang tidur.

6. YOUTH Radiance C + E 

Kapsul emas diberi gelaran. Fungsi ianya special sikit untuk membantu menghasilkan sel kulit baru, meningkatkan keserian kulit, mencerahkan kulit, melicinkan tekstur kulit dan mengurangkan bintik-bintik penuaan. Juga berkesan untuk menegangkan kulit dan mencegah kedutan serta memudarkan jeragat.

Kapsul ni anda boleh picitkan/pecahkan dan sapu isi dalam dia pada kulit muka anda. Satu kapsul boleh digunakan sebanyak 3x dan perlu disimpan didalam peti sejuk (chiller).

6 item YOUTH ini melengkapkan rangkaian penjagaan wajah dengan tindakan:-

1) Membersihkan
2) Menyegarkan
3) Memulihkan / memperbaharui sel yang rosak
4) Mempertahankan
5) Menganjalkan
6) Memudarkan

Bagaimana nak dapatkan YOUTH Shaklee? Anda boleh hubungi Yat di talian 019-397 9157 samada melalui aplikasi Whats App ataupun SMS.
Continue Reading

Wednesday, 7 November 2018

Pengalaman Sebenar: Youth Perfecting Skin Toner

Youth Perfecting Skin Toner
Salah satu item yang paling disukai dalam set #YOUTH ni ialah Perfecting Skin Toner dia.

Nak solat kena la cuci muka buang segala bagai lipstick, eye shadow, eye liner & bedak Jardin by IMAAN kat muka ni kan.

Walaupun dah cuci muka dengan Luminous Gel Oil Cleanser, tapi bila sapu dengan toner ni akan nampak hasil macam kat bawah ni tau 😅


Kotoran di kulit muka cekyat
Toner ni boleh jadi double cleansing untuk cekyat. Sebab tu memang tak skip la setiap hari. Yang hitam / kotor kat kapas tu adalah kotoran + sel kulit mati kat muka kita. Yang tu memang tak akan nampak dengan mata kasar tau. Walaupun dok celik besaq mana pun mata tu. Tak kan nampaknye 🤣

Itu yang kena ada toner & kapas. Sapu je dan buang. Cuba bayangkan kalo segala kotoran tu tak dibuang. Pori akan tersumbat. Maka terjadilah cik jerawat jeragat menyinggah. 😊

Setia dengan toner juga boleh mengecilkan lubang pori yang besar2 tu tau (ni memang dah terbukti hokayyy 😊). Selain tu, toner ni sebenarnya membantu melembabkan kulit. Memang besttt sangat walaupun tak pakai bedak. 😊

Just TONER & MOISTERIZER YOUTH je.

Yang ada masalah pori terbuka / lubang pori besar sehingga nampak jelas walaupun dah kenakan mekap, memang disarankan sangat mencuba toner ini.

Sebab, testimoni adalah cekyat sendiri. Pori-pori cekyat semakin mengecil berbanding sebelum mengamalkan YOUTH Skincare.



Continue Reading

Friday, 2 November 2018

Promosi Shaklee November 2018

Happy November semua. Semoga menjadi bulan terbaik untuk anda dan kami.

Terdapat beberapa tawaran menarik yang Shaklee tawarkan pada bulan ini. Antaranya:

1) PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE

Promo November 2018: Omega Guard Shaklee
Harga normal: 
RM 136.25

Harga promosi: 
Beli 2 botol, diskaun 5% (Jimat RM16.63)
             Beli 6 botol, PERCUMA 1 botol (Jimat RM136.25)

Dapatkan penjimatan sehingga 15%-20% dengan menjadi Ahli Shaklee. Lebih berbaloi.

2) PROMOSI SHAKLEE BABY

Ya, Shaklee membuat promosi untuk set Shaklee Baby pada bulan ini dengan diskaun sehingga 30%


Harga normal:
 RM252.00

Harga promosi:
RM176.40 (Jimat RM75.60)



Dan yang paling best ialah, Shaklee Baby telah dijual secara berasingan. Juga dengan 30% diskaun.

Harga normal:
1. Gentle Wash RM86.63
2. Sooting Lotion RM96.25
3. Massage Oil RM69.13


3) PROMOSI YOUTH SHAKLEE

Shaklee masih meneruskan promo untuk YOUTH Shaklee sehingga 30 November 2018.

Terdapat 3 pilihan set untuk promosi Youth dan layak mendapat FREE YOUTH TRAVEL BAG iaitu:

1. Stater Set RM850
2. Renew And Maintain Set RM1,262.50
3. Intensive Treatment And Repair Set RM1,675
 
Pembelian setiap set ini akan dapat FREE Youth Travel Bag yang mempunyai beberapa kelebihan seperti:

  • Design yang menarik.
  • Zip di bahagian depan untuk toileteries.
  • Kalis air.
  • Mudah dibawa ke mana-mana.
  • Mudah disimpan jika tidak digunakan.
  • Warna yang ceria.
Continue Reading

Wednesday, 24 October 2018

7 Koleksi Testimoni Vitamin C Shaklee Yang Mengejutkan

Sebut sahaja vitamin C sudah pasti ramai yang membayangkan kulit cantik dan gebu. Itu sudah pasti kerana ianya bonus bagi anda yang amalkan secara konsisten.

Selain daripada memberikan kulit cantik dan sihat, vitamin C juga membantu kesihatan tubuh badan.

Tak percaya, jom tengok apa kata penggemar Vitamin C Shaklee ini. 

Testimoni Vitamin C Shaklee kulit makin sihat di samping resdung dan tonsil semakin berkurangan.

Testimoni Vitamin C Shaklee  menjadikan muka semakin cerah
Testimoni Vitamin C Shaklee membantu masalah resdung dan batuk serta demam.
Testimoni Vitamin C Shaklee yang membantu masalah tonsilitis.

Testimoni VItamin C Shaklee membantu masalah gatal hidung dan mata dismaping menjadikan kulit muka lebih lembut
Testimoni Vitamin C Shaklee yang membantu masalah demam dan selsema.

Testimoni Vitamin C Shaklee yang membantu masalah demam dan selsema.
Menarik kan semua testimoni Vitamin C Shaklee tersebut? Tubuh badan jadi sihat dan memberikan kulit sihat dan cantik sebagai bonus.

Lagi satu bonus besar, bulan Oktober ni ada promo Vitamin C Shaklee tau.
Continue Reading